slider-icon1 slider-icon2
magneet Magneet massage

Is een apparaat met 3 draaiende magneetballen die op het lichaam toegepast wordt, vaak wordt die gebruikt bij mensen die spierpijn of vastzittende spieren hebben. Die maken de spieren los of soepeler zodat de pijn dragelijker wordt.

hotstone Hotstone massage

Is een massage met warme stenen (+/-50℃) dit zijn afgeronde, vulkanische stenen. Deze zijn glad en ijzerrijk, waardoor de hitte optimaal behouden blijft. Ook heel geschikt voor pijnklachten, en warmte is weer goed voor de spieren en geeft vooral veel ontspanning aan het lichaam.

cosmetische Cosmetische voetverzorging

En je hebt beengelei die geeft de benen rust, werkt ontkrampend en ontspant de vermoeide spieren. Ideaal voor mensen die beroepsmatig hun voeten en benen zwaar belasten. Werkt preventief bij het ontstaan van spataderen.

groene-leem Groene leem

Groene Leem werkt geneeskrachtig voor wondjes die slecht te genezen zijn, er zitten bepaalde kruiden en extracten in die mengsel op basis van klei die je op de benen aanbrengt met huishoudfolie en door die folie wordt het warm en kan de werking zijn gang gaan. (20min in laten trekken)

beenharsen Beenharsen

Op basis van warme vloeibare hars, smeer je ‘t gelijkmatig over de benen of de rest van ‘t lichaam zodat de pijn minder pijnlijker verloopt(het verlicht de pijn).

nailart Nailart & Painting

Niet handmatig tekeningen geschilderd, maar het aanbrengen van nagellak en het versieren van nagels d.m.v. kleine stickertjes en diamantjes en daarover speciale lak dat alles goed blijft zitten.

nagelreparatie Nagelreparaties & nagelcorrecties

Nagels die afgebrokkeld zijn of afgestoten zijn of een lelijke nagel die kan je laten maken met behulp van een gelnagel. Die smeer je op de teennagel onder een blauw-licht(uv-licht) en dan blijft dat +/- negen maanden zitten en die groeit met de onderstenagel mee zodat je na negen maanden je eigenste nagel weer terug hebt.

pedicure-basis Pedicure-basis
  • Knippen en frezen van nagels
  • Nagelswallen reinigen
  • Nagelafwijkingen behandelen
  • Verwijderen van eelt/likdoorns/kloven
  • Incremen van voeten
line-1
line-1